MENÜ
Projekt

Elhelyezkedés


A Lellemarine lakópark Balatonlelle szívében, a Köztársaság utca 13. alatti telek közvetlen vízparti, exkluzív részén kerül megvalósításra. A lakóparkot a Köztársaság utca – Vitorlás utca és a Balaton öleli körül.

Egyszerre élvezheti a privát part előnyeit, és érheti el Lelle legfelkapottabb éttermeit, üzleteit, szórakozóhelyeit pár perc sétával. Ha egy örökpanorámás balatonparti ingatlant keres a város központjában, akkor megtalálta. 

Lelle térkép

A projektről


A projekt első ütemében összesen 45 lakás, 45 felszíni parkoló, valamint Ön és családja kikapcsolódását biztosító szolgáltatások megvalósítása történik meg. Az építkezés 2017. harmadik negyedévében kezdődik, az akár egyedi műszaki tartalommal megvalósított kulcsrakész okosotthonok műszaki átadásának kezdete 2019. nyara.

Az épület


A Balaton partjára tervezett modern, a környezettel harmonizáló épületünk a legmodernebb technológiákat vonultatja fel. Tervezéskor rendkívüli hangsúlyt fektettünk rá, hogy a fantasztikus balatoni örök-panorámát szinte minden lakásunkból élvezhesse. Ezért az élményt hatalmas ablakokkal és üvegkorlátos erkélyekkel fokoztuk, hogy akár a nappaliból, akár a teraszról élvezhesse a Balaton megnyugtató szépségét.

Gondoltunk a technika és a kényelem rajongóira is, így okosotthonának hőmérsékletét bármikor, akár a telefonjáról is beállíthatja, így mire hazaérkezik, már az otthon melege, vagy hűs levegője fogja várni.


Minden lakásunk okosotthon

Okosotthon

Egyedülálló módon, minden lakásunk okosotthon, alapáron biztosítjuk:

megújuló energia felhasználását(napelem vagy kollektor)

elektromos autó töltési lehetőséget a lakóparkban

távolról vezérelhető fűtési rendszert (pl. telefonról)

mennyezet hűtés -fűtést

Ha ennél komplexebb okosotthon megoldást szeretne, felár ellenében a továbbiakra is lehetőséget biztosítunk:

okos zár (ujjlenyomattal vagy telefonnal nyitható)

elektromos zsaluzia (szélérzékelős)

intelligens otthon vezérlés


Kiemelkedő kényelmi szolgáltatások


Új otthonában az Ön és családja kényelmét számos szolgáltatás garántalja:

Saját strand

Kerti grill

Koktélbár

Gyermekmedence

Üvegfalú szaunaház

Jacuzzi

Napozóstég


Gyermekbarát lakópark

Medences gyerekek

Gondoltunk családjára is!
Biztonságos gyermekmedencével, kerti grillel, napozóstéggel, játszótérrel és hatalmas zöldterületekkel várjuk! A Balaton déli partja lassan mélyülő kellemes vízével a kisgyermekesek kedvence. Biztonságos, zárt lakóparkunkból saját strandjáról is élvezhetik a Balatont, vagy átmehetnek a közeli strandra lángosozni. Míg gyermekei tollasoznak, strandolnak, Ön nyugodtan megihat egy hűsítő italt barátaival a koktélbárban, a jakuzziban.

Pihentető befektetés


Kiváló lehetőséget biztosítunk befektető kedvű vásárlóinknak rövid és hosszútávra egyaránt.

Az egyre értékesebb balatonparti ingatlanok már önmagukban is jó befektetési lehetőséget jelentenek, de hitelét is kitermelheti bérbeadással a lakása. Ha épp nem nyaral, befektetése passzív jövedelmet biztosíthat! Találkoznia sem kell bérlőivel, vendégeivel, mivel egy profi, a piacot jól ismerő helyi cég a vendégek fogadásán át a takarításig egy teljeskörű üzemeltetés keretében mindent megold Ön helyett.


Az építtető

Épületrész
Teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cégcsoportunk több mint 10 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Foglalkozunk kereskedelmi és lakáscélú ingatlanok fejlesztésével és üzemeltetésével egyaránt. Projektjeink között éppúgy talál “A” kategóriás irodaházakat, irodákat, mint minőségi lakóparkokat, lakásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy itthon több száz otthont teremtettünk magyar családoknak.

Hívjon most!